Hello.

In onze webshop vind je een enorm aanbod in tweedehands DUPLO®. Van complete tot zelf samengestelde sets en van losse onderdelen, als poppetjes en blokken, tot treinrails en bouwplaten.

A Is fantastisch leuk speelgoed voor alle kleine bouwers met een grote fantasie. Kleuters leren door te bouwen met DUPLO® spelenderwijs allerlei vaardigheden aan. Ze worden op een educatieve manier uitgedaagd.
De grote blokken zijn voor kleine handjes gemakkelijk vast te pakken en het materiaal is dusdanig stevig en duurzaam dat het een heel leven meegaat. Omdat kids vaak maar een aantal jaar met DUPLO® spelen voordat ze overstappen op een kleiner formaat legosteentjes, is de aanschaf van tweedehands DUPLO® vaak een uitkomst. Alleen is het vinden van een of meer (complete) sets in goede staat via verkoopsites als bijvoorbeeld marktplaats, niet altijd eenvoudig. Bij Tweedus is dit geen probleem.
Bij Tweedus verkopen we originele sets, zelf samengestelde sets en losse onderdelen. De sets worden verkocht, zoals ze op de foto worden weergegeven en ons assortiment wordt wekelijks aangevuld.
We hebben volop keus om je kleine bouwer erg blij te maken!
B Naast ‘gewone’ tweedehands DUPLO® verkopen we ook B-keuze tweedehands DUPLO®. Dit is DUPLO® waarop duidelijke speelsporen zichtbaar zijn. Deze DUPLO® is niet kapot en er kan nog prima mee gespeeld worden.
Ons DUPLO® assortiment wordt wekelijks aangevuld, neem een kijkje in de webshop en laat je verrassen door de enorme keuze.
Veel winkelplezier!
C Tweedus koopt ook DUPLO® in.
Wanneer je een nette partij DUPLO® te koop hebt, kun je een mail sturen naar klantenservice@tweedus.nl met de onderstaande gegevens:
- Wat heb je te koop?
Dit kun je aangeven door middel van foto’s en/of nummers van de set(s).
- Heb je de bouwtekening(en) nog?
- Zijn de sets nog compleet?
- Waar woon je? (dit in verband met eventueel ophalen of versturen)
- Wat vraag je ervoor?
Ik zal dan zo spoedig mogelijk laten weten of ik interesse heb!

25

Hoofdcategorieën DUPLO®

5000

Onderdelen DUPLO®

2367

klanten DUPLO®

8

jaar bestaan TWEEDUS
TWEEDUS

POPULAIRE CATEGORIEËN

trein

trein | rails | onderdelen

film

film | TV

blokken

blokken | bouwen

112

112 hulpdiensten

boerderij

boerderij | manege